Autor: 021.rs

Novi Sad
29.09.2023.
13:58
Dž. S. (20) iz okoline Bečeja uhapšena je zbog sumnje na prevaru sa stanovima.
  • Milan

    29.09.2023 17:08
    Napredna
    Mnogo je preduzimljiva za svoje godine,bce Drzavna sekretarka jedom od nje.
  • Himzo

    29.09.2023 16:48
    Ako stvarno krenu da zatežu stanodavce za porez, kao što su najavili, neka deo tih sredstava preusmere u formiranje registra stanodavaca. Ne bi baš svi podaci morali da budu javni (niti je dozvoljeno zakonom) , ali bi svaki potencijalni zakupac morao da bude u mogućnosti da vidi da li je određena nekretnina već u zakupu, i do kog datuma. Takođe, treba formirati i registar brljavih podstanara (i s njima povezanih lica), kako se ne bi dešavalo da urnišu jedan stan, pa pređu u drugi itd. Ko napravi štetu i pobegne, neka dobije doživotnu zabranu stanovanja u tuđoj nekretnini. Taj registar proširiti i na državljane BiH i CG.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna